Žrtvi pucano u leđa

Policija Kosova potvrdila je saopštenjem za štampu da se u prištinskom naselju Dardanija dogodilo ubistvo. Prema navodima policije, osumjičeni i žrtva nalazili su se u istom automobilu, a osumnjičeni je pucao u žrtvu s leđa, nakon čega je muškarac preminuo.

Do sada je policija uspjela da identifikuje moguće osumnjičeno lice za koje se sumnja da je strani državljanin, koji je pobjegao sa lica mjesta, prenosi Gazeta Express.

Cijelo saopštenje policije:

Oko 12:00 policija je dobila informaciju o slučaju koji se dogodio u ulici „Bashkim Fehmiu“ u Prištini i odmah izašla na lice mjesta.

Pregledom mjesta događaja zaključeno je da se radi o ubistvu i sumnja se da su osumnjičeni i žrtva bili u istom automobilu, a da je osumnjičeni pucao u leđa žrtve, nakon čega je muškarac preminuo.

Na lice mjesta pozvani su stručnjaci za istragu slučajeva ubistva, kao i specijalizovane jedinice za ispitivanje mjesta događaja.

U saradnji sa državnim tužiocem pokrenuta je istraga radi rasvetljavanja okolnosti i motiva koji su doveli do ovog tragičnog slučaja.

Trenutno policija intenzivira svoje aktivnosti kako bi se saznalo gdje se nalazi osumnjičeni i kako bi bio uhapšen.

Izvor: Gazeta Express/Kossev