Ubistvo i saobraćajne nesreće

Tri mlade osobe preminule su juče na Kosovu, jedan mladić je ubijen, dok su dvojica nastradala u odvojenim saobraćajnim nezgodama.

Noćas oko ponoći u Gnjilanu je od povreda zadobijenih oštrim predmetom preminuo devetnaestogodišnjak, piše Gazeta Express.

Slučaj za Gazetu Express potvrdio je portparol policije za region Gnjilana, Ismet Hashani.

“Dana 23.10.2020 oko 00:06, policijska stanica u Gnjilanu dobila je informaciju da je u ulici ‘Gjon Sereqi’ u Gnjilanu povređena osoba za koju se sumnja da je zadobila povrede oštrim predmetom. Policijske patrole su odmah reagovale, i na mjestu događaja pronašle žrtvu E. S. (2001). Žrtva je hitno poslata u regionalnu bolnicu u Gnjilanu, a zatim u UKCK u Prištini“, naveo je Hashani.

Mladić je preminuo usljed zadobijenih povreda.

Prema riječima potparola policije za region Gnjilana, do sada niko nije uhapšen u ovom slučaju, ali se slučaj dalje istažuje.

U međuvremenu, po nalogu nadležnog tužioca, tijelo žrtve je poslato na Institut za sudsku medicinu.

S druge strane, dva mladića preminula su u saobraćajnim nezgodama u Regionu Mitrovica.

Prva saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom registrovana je juče ujutru u Vučitrnu. Mladić koji je zadobio povrede u ovoj nesereći preminuo je u 15:50 u UKBC u Prištini.

„Do nesreće je došlo 22. decembra u 10:05 u ulici Ajet Grguri u Vučitrnu kada je vozač izgubio kontrolu i izazvao nesreću“, prenosi Koha dodajući da je slučaj registrovan kao izazivanje opšte opasnosti, uništavanje imovine.

Kako je javila Koha, do druge saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodom u regionu Mitrovice došlo je danas oko 02:45 na putu Zubin Potok – Mitrovica, u mjestu Žabare vozač automobila izgubio kontrolu uslijed neprilagođene brzine.

„Kao rezultat nesreće, 21-godišnji putnik A.Sh. izgubio je život na licu mjesta, a druga dva putnika su dobila ljekarsku pomoć u Regionalnoj bolnici u Mitrovici nakon čega su pušteni na kućno liječenje“, prenosi Koha.

Međutim, kako je za Gazetu Express izjavio potparol za region Južne Mitrovice, Avni Zahiti, vozač kojije izazvao nesreću u Žabaru se nalazi u pritvoru.

Izvor: KoSSev