Ulcinj jeftiniji od Prištine

Ljiljana Čukić iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, obećala je jeftine cijene za turiste sa Kosova, koji za ljetovanje odaberu Crnu Goru. Čukić je rekla da će se potruditi da cijene ostanu iste kao prošle godine.

"Kosovsko tržište je veoma važno i mi smatramo da su gosti sa Kosova veoma bitni. Posljednjih godina se povećao broj posjetilaca. Crna Gora je finalizirala ponudu za ovu godinu i trudila se da cijene ostanu iste kao prošle godine, uprkos činjenici da u ovom trenutku sve poskupljuje. Crna Gora je mala, ali bogata raznolikom ponudom. Sa zadovoljstvom vas pozivamo“, rekla je Čukićeva danas u Prištini, tokom predstavljanja ljetnje turističke ponude Crne Gore 2022.

Direktor Turističke organizacije Ulcinja, Gëzim Hajdinaga, naglasio je da je Ulcinj prošle godine oborio rekord posjete, ističući činjenicu da je čak bio jeftiniji od Prištine.

"Prošle godine su kosovski mediji omogućili da Ulcinj obori rekord sa posjetiocima. Potrudićemo se da u Ulcinju cijene ne porastu do nepristupačnih granica. Ulcinj je jeftiniji od Prištine. Cijene su jeftinije nego u nekim restoranima u Prištini“, rekao je on.

Hisen Sogojeva, predstavnik Komore hotelijera Kosova, rekao je da očekuje iznenađenje da ove godine bude oboren rekord posjetilaca sa Kosova u Crnu Goru.

"Sve turističke agencije su otvorene za saradnju“, kazao je Sogojeva.

Ovoj prezentaciji ljetnje sezone Crna Gora, prisustvovali su i predstavnici Cetinja, Budve, Podgorice, Tivta i Bara.