Poštedio svoju drugu ćerku

Njemački list "Bild” donio je nove detalje o tragediji koja se dogodila u Isselburgu, u Njemačkoj, kada je 51-godišnji Albanac porijeklom sa Kosova ubio suprugu (46) i ćerku (17), a potom i sebe, prenosi Reporteri.

Bild piše da se čini da je otac namjerno poštedio svoju drugu ćerku (14), koja je takođe bila u kući u vrijeme tragedije, ali je ostala neozlijeđena.

Pozivajući se na izjave komšija i policijskih zvaničnika, njemački list navodi da se Albanac sa Kosova, nakon što je ubio suprugu i ćerku, obesio na tremu kuće, prenosi Reporteri.

"Prema prvim nalazima, 51-godišnjak je želeo da ubije suprugu i njihovo dvoje djece", rekao je glavni javni tužilac Martin Botzenhardt.

Prema pisanju Bilda, ubica Asami S., pozvao je poznanicu i priznao joj da je nešto uradio sa porodicom. Ona je odmah pozvala policiju, ali policajci su zakasnili.

Četrnaestogodišnjakinju su hitne službe pronašle iza vrata zaključanih spolja. Prema informacijama Bilda, istražitelji pretpostavljaju da ju je otac poštedio. Takođe joj je pretio smrću, ali to nije sproveo u djelo. Djevojčica je sada pod nadzorom psihologa.

Par ima još jednu ćerku (21), koja živi samostalnmo u drugom gradu u Njemačkoj.

Policija je za list Bild rekla da je sada jasno da Elfete S. željela da se odvoji od svog supruga. Navodno je par živeo odvojeno, pa je suprug živio u sobi u podrumu. Na ulazu u kuću od crvene cigle nalaze se dva poštanska sandučića.

"Nedavno sam video sredovečnu djevojčicu. Čini mi se neverovatnim snom. Kako čovjek može učiniti tako strašnu stvar za svoju porodicu", rekao je porodični prijatelj za Bild.

Po riječima komšija Elfete S. nedavno je viđena dok je sa sestrom izlazila u šetnju. Kako navode ova majka troje dece izgledala je vrlo ozbiljno i očajno.