TRENUTAK ZA RASPRAVU

Tokom direktnog prijenosa duela s Wimbledona prikazan je neprijatan trenutak u kojem jedan navijač drugome ubacuje nepoznati prah u piće.

Misteriozna scena snimljena je tokom duela Liama Broadyja i Diega Schwartzmana na Wimbledonu. Akteri su dvojica navijača koji su se dobro zabavljali na tribinama, ali i privukli mnogo pažnje.

Ispred njih se nalaze dvije čaše s osvježavajućim pićem, a u jednom trenutku navijač ubacuje svom kolegi nepoznati prah u piće. Dvojac nije imao predstavu o tome da je sve snimljeno.

Upravo u tim trenucima režiser prijenosa je uživo prikazivao njih dvojicu, a snimak je podigao prašinu na društvenim mrežama.

Iako nije poznato o kakvom se prahu radi i da li je u pitanju nešto dozvoljeno ili ne, navijači na društvenim mrežama su svejedno razočarani zbog trenutka nepažnje dvojice aktera.

Brojnim fanovima na društvenim mrežama ovaj snimak bio je smiješan i našalili su se da je u pitanju šećer, jer piće nije dovoljno slatko, ali je bilo i onih kojima je ovaj detalj zasmetao i naglašavaju kako u lošem svjetlu prikazuje najelitniji turnir u svijetu tenisa.

Inače, Broady je u tom duelu rezultatom 3:2 savladao Schwartzmana, ali je jučer okončao nastup pred svojom publikom porazom od Alexa De Minaura.