Australian Open

Nick Kyrgios zbilja ima velikih problema s glavom.

Najveća australska teniska zvijezda Nick Kyrgios uspješno je započeo svoj put na prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu. Kyrgios je sa 6:4, 6:4, 6:4 svladao Portugalca Frederica Ferreriru Silvu, no o tom se meču naveliko priča u australskim medijima zbog nečega drugog.

Ludi Australac grčkih korijena počeo je gubiti živce već na početku meča kada je Portugalac poveo s 2:0. U jednom se trenutku Kyrgios zaderao prema svojoj loži, netko ga je tamo posebno živcirao. Prvo je nešto mrmljao sebi u bradu, a potom se zaderao da su ga svi dobro čuli.

''Reci svojoj djevojci da se makne iz moje lože.''

U loži su bili njegov otac Giorgos, sestra Halimah te brat Christos sa svojom djevojkom Aliciom Gowans. Jasno je na koga je mislio.

''Ja sam luđak na terenu. Bilo je to u žaru borbe, tako nešto'', pokušavao je objasniti Kyrgios nakon meča.

''Dosta ljudi ima ispade, trebate ih samo verbalizirati i izbaciti iz sebe. Često je netko drugi meta, a to me smiri i počnem igrati pristojan tenis'', kaže nevjerojatni Kyrgios, koji se prije nekoliko dana toliko posvađao sa sucem da je htio prekinuti meč.

Novinari su ga pitali zašto mu je smetala bratova djevojka, inače višestruka prvakinja u bodybulidingu. No Kyrgios se pravio lud.

''Ma ne, nije to ništa protiv nje. Ništa protiv nje.''