NESTVARNA SCENA NA ROLAND GAROSU!

Njemačka teniserka Laura Siegemund šokirala je tenisku javnost, pošto je na meču osmine finala Roland Garosa izvadila ručak i počela da jede dok su njenoj rivalki ukazivali ljekarsku pomoć.

Laura je iskoristila kratku pauzu i iz torbe, pored banane i čokoladice, izvadila kompletan ručak. Uzela je viljušku i počela da jede.

Kada ju je sudija John Bloom video sa viljuškom u ruci, nije mogao da povjeruje rođenim očima, jer sličan prizor nije video nikada u karijeri.

"Imala sam problem sa stomakom i nisam mogla da jedem prije meča. Zamolila sa fizioterapeuta da mi donese nešto sa ugljenim hidratima. Pirinač ili krompir, nebitno. Vjerovatno je čudno izgledalo to što jedem tako sa viljuškom, ali bolje nego da imam nizak šećer", objasnila je Nijemica.

Ova scena neodoljivo nas je podsjetila na bivšeg jugoslovenskog asa Bobu Živojinovića i njegov čuveni sendvič. Antologijska scena sa meča četvrtfinala Australian opena (1985. godine) - Boba jede sendvič dok se slavni John McEnroe raspravlja sa sudijom.

Video snimak pogledajte ovdje.