ŠTA SMO OVO GLEDALI

Nositelj titule najsnažnijeg čovjeka svijeta Eddie Hall (36) debitovao je sinoć u MMA sportu i to borbom po pravilima "dva na jedan" te je ostvario pobjedu nevjerovatnim nokautom.

Slavni strongman je sinoć učestvovao u dvorani Kralj George u Blackburnu na takmičenju World Freak Fight lige gdje se borio protiv dvojice takmičara istovremeno. Da stvari budu impresivnije, ostvario je pobjedu nokautom bacavši dvojicu rivala po ringu.

Hall je učestvovao na takmičenju zajedno s brojnim slavnim osobama i sportašima. Bio je to, istini za volju, zaista bizaran raspored borbi, a Hall je bio akter glavnog događaja večeri i borbe protiv braće Neffati, koji imaju više od 19 miliona pratitelja na TikToku.

Čuvena Zvijer rezervisano i taktički je ušla u meč u prvim rundama, dok su ga Nefatti braća jurila pop ringu, ali je onda u trećoj rundi sjajnim udarcem nokautirao jednog od braće dok je ovaj pokušavao izvršiti rušenje.

Nakon što ga je bacio preko ringa, Hall se osvrnuo na drugog brata i pokazao sjajno boksersko umijeće oborivši ga udarcem desnicom.

Sudac je 27 sekundi prije kraja označio kraj borbe u Hallovu korist. Video je postao viralan i možete ga pogledati u umetnutom prilogu, a fanovi Eddieja Halla oduševljeni su komentarisali da je MMA pa čak i UFC budućnost pred njim.