Svjetska bokserska prvakinja u bantam kategoriji Ebanie Bridges (36) obećala je da će cijelom timu Leeds Uniteda pokazati gole grudi, dati poljubac i besplatnu pretplatu svom OnlyFans profilu ako uspiju izbjeći ispadanje iz Premierhipa.

Leeds trenutno zauzima 18. mjesto u Premier ligi sa dvije utakmice do kraja protiv West Ham Uniteda i Tottenhama, ali s obzirom kako igraju ove godine, šanse za opstanak i nisu velike.

Bridges je veliki navijač Leeds Uniteda i očajnički želi da njen voljeni klub opstane u elitnom rangu, te im je ponudila dodatnu motivaciju.

"Hej ljudi, ako ostanete u ligi, pokazat ću vam grudi. Ući ću u svlačionicu, skinuti majicu i pokazati grudi ili nešto slično. Poljubit ću vas i dat ću vam besplatnu pretplatu na moje OnlyFans fotografije. Molim te, Leeds, izbori opstanak, nemoj me razočarati", rekla je Bridges u intervjuu za TalkSport.

Bokserka nadimka Plavokosa bombarderka postala je svjetska prvakinja IBF-a organizacije u bantam kategoriji prošle godine.

Australka je u prošlosti izazivala pažnju izazovnim donjim vešom u kojem se pojavljivala na vaganjima prije borbi, a otkrila je i da gradi karijeru van ringa, te da je profesorica matematike.