Sprema se nevjerovatan šou

Konor Mekgregor (Conor McGregor) i Majkl Čendler (Michael Chandler) odradili su uloge glavnih trenera u sklopu nove sezone emisije "The Ultimate Fighter". Nova sezona počinje 30. maja.

Svi očekuju da ova sezona bude jedna od najboljih dosad, jer ipak Mekgregor je jedna od najvećih MMA zvijezda na svijetu. Čendler je, također, interesantan i karakterno privlači publiku, a uz to je i fenomenalan borac koji uvijek ide na nokaut.

Čini se da su se pojavile tenzije između ove dvojice boraca, a još u martu Dana Vajt (White) dao je naslutiti kako tenzija raste između Mekgregora i Čendlera.

- Čendler i Konor gajili su poštovanje jedan prema drugom, ali neke stvari su počele eskalirati i to ćete vidjeti u šou. Više se ne vole. Mnogo s****a se dogodilo prošlog petka - počeo je Vajt, a zatim je dodao kako nije potencirao da se dogode takve stvari da bi šou bio zanimljiviji.

- Ne gledam na to razmišljajući šta je dobro za gledanost. Kako bude, bude. Stvari koje su se dogodile među njima nisu se trebale dogoditi, a i ja sam sve stariji. Nekada u prošlosti bih podržavao to, ali nije bilo dobro - rekao je UFC-ov predsjednik u martu i zagolicao maštu fanovima.

Dva mjeseca kasnije, UFC je podijelio „trailer“ za novu sezonu TUF-a. Pred sami kraj snimka dolazi do scene o kojoj je Vajt možda pričao. Mekgregor i Čendler su došli licem u lice, a Irac je u jednom trenutku „poludio“, zgrabio je Čendlera za vrat i snažno ga je odgurao. Šta je uslijedilo nakon toga, saznat ćemo kada šou krene s emitiranjem.