VIŠEMINUTNA DRAMA

Jedan od najvećih igrača snookera svih vremena Mark Williams prošao je u četvrtfinale velikog Mastersa u Londonu, no u meču protiv Davea Gilberta proživio je pravu dramu.

U trenucima vodstva rezultatom 5:2, Williams se spremao za udarac i bio je u breaku za konačnu pobjedu u igri do šest osvojenih frameova. Međutim, iznenadni gost priredio je urnebesne scene.

Dok se slavni Velšanin spremao na udarac, u dvorani se pojavila osa i ometala je igrača pri izvođenju poteza. Osa nije odustajala pa je tako drama potrajala nekoliko minuta.

Williams nije bio siguran kako se nositi s ovom situacijom pa je počeo skakutati po dvorani i bježati od nepozvanog gosta. U nekim trenucima čak je pokušao udarcem otjerati kukca, no bezuspješno.

U jednom trenutku osa je sletjela na njegove hlače i tako je "napala" najnezgodnije mjesto, što je izazvalo potpuni haos. Dok su se svi na tribinama, uključujući i komentatore, neprestano smijali, Williamsu i nije bilo baš ugodno.

Komentator Eurosporta Philip Studd poručio je da je Williams mnogo vještiji u ubacivanju kugli nego u baratanju osama.

Nakon Williamsa, osa je krenula na jednog od kamermana, dok je sudija Marcel Eckardt pokušavao da je obuzda udarcem ručnikom. Na kraju je insekt popustio i napustio mjesto odigravanja susreta u Ally Pallyju.