Španska štampa se "zapalila", a Iker Casillas je burno reagovao nakon tvrdnji da je u vezi sa Shakirom. Legendarni golman se nakon špekulacija morao oglasiti na Instagramu i na taj način pokušati zaustaviti glasine.

Iker Casillas demantovao je na svom Instagram nalogu glasine da je u vezi sa slavnom kolumbijskom pjevačicom koja je nekoliko mjeseci razdvojena od igrača Barcelone Gerarda Piquéa, bivšeg Casillasovog saigrača u reprezentaciji Španije.

Nakon niza objava u medijima, Iker je burno reagovao na takve tvrdnje i poručio je: "Tocate las narices... Tocate las narices...".

Poruka je to da mu idu na živce, ali i španski izraz kojim je u slobodnom prijevodu poručio "Jeb*te se."


Casillasova poruka na Instagramu (Foto: Screenshot)

Casillas (41) se smatra jednim od najboljih golmana svih vremena, a u martu 2021. godine se rastao od dugogodišnje partnerice Sare Carbonero.

Prethodnih mjeseci čak se pisalo da je u vezi s Marijom José Camacho, udovicom bivšeg golmana Barcelone Francesa Arnaua koji je u maju prošle godine počinio samoubistvo u 46. godini.

Casillas je punih 16 godina branio za Real Madrid te je upisao više od 500 nastupa, a 2015. je preselio u redove Porta gdje je i završio karijeru u augustu 2020. godine nakon što je doživio infarkt.