IMA VELIKE PLANOVE

Playboy zvijezda Daniella Chavez (35) tvrdi da je skupila 7,7 miliona eura pokušavajući kupiti čileanski nogometni klub O'Higgins.

Daniella je otvorila profil na OnlyFansu prije samo dvije sedmice i jasno je dala do znanja da to čini kako bi finansirala kupnju tima koji se nalazi u njenom rodnom gradu Rancagua.

Sada, samo dvije sedmice kasnije, rekla je da je već prikupila gotovo 8 miliona eura.

I dok će joj trebati još najmanje 12 miliona eura da bi imala priliku preuzeti O'Higgins, koji je trenutno u vlasništvu biznismena Ricarda Abumohora, brza stopa kojom ona osigurava novac je prilično nevjerovatna.

"Prikupila sam 8 miliona dolara (7,7 miliona eura)... Danas vidim u vijestima da mi čelnici O'Higginsa ne žele prodati klub", napisala je prošle sedmice na Twitteru.
  Zatim je nastavila ciljati na Abumohora.

"Ricardo Abumohor je stavio klub na prodaju i sada kada ga želim kupiti, oni mi kažu ne! Mislila sam da je ovaj čovjek ozbiljniji i sigurna sam da mogu puno više napraviti za klub od njega... Ja sam iz ove regije, ja sam navijačica, a on nije! Navodno Abumohor želi prodati klub osim ako ga neka žena ne želi kupiti", dodala je.

Vlasnici O'Higginsa bili su prisiljeni dati izjavu nakon što ih je Daniella optužila za seksizam.

Inače, ova zanosna plavuša je u sam vrh medijske pažnje dospjela 2015. godine kada se saznalo o njenoj ljubavnoj aferi sa Kristijanom Ronaldom (Cristiano).