I SLAVNI IMAJU PROBLEME

Pejdž Spiranac (Paige Spiranac), 29-godišnja instruktorica golfa i jedna od najpoznatijih američkih influencerica hrvatskog porijekla, nedavno je dobila titulu najseksi žene na svijetu. Ova prelijepa plavuša, prema magazinu "Maxim" koji joj je dodijelio ovu laskavu titulu, opisala ju je kao ženu sjajnih oblina, savršeno uvježbane figure, lijepog lica i zelenih očiju.

Međutim, njen život nije baš tako savršen kao što većina ljudi misli. Spiranac strahuje za vlastitu sigurnost i zbog straha rijetko izlazi iz kuće.

- U zadnje vrijeme situacija se pogoršala. Jako se bojim i više ne izlazim iz kuće. Osjećam se kao da živim u balonu. Ovako nešto još nisam doživjela. Ne znam ko je vani, ko me prati, ko će me maltretirati - rekla je Pejdž.

Treba istaknuti kako se Pejdž povukla iz profesionalnog golfa 2016. godine, a posljednjih godina izgradila je snažan brend na društvenim mrežama, na kojima je prati je preko 3,5 miliona ljudi, a procjenjuje se da je od reklama zaradila više od tri miliona dolara, prenosi SN.

Pogledajte njen Instagram profil.