SAIGRAČE OSTAVIO U ČUDU

Nekadašnji nizozemski golman Raimond van der Gouw nikada nije bio velika zvijezda Manchester Uniteda, ali je osvojio dvije titule prvaka Engleske te ga se navijači i danas rado sjećaju.

Stoga, bio je akter jednog humanitarnog susreta legendi Manchester Uniteda i Liverpoola koji je odigran jučer. Pojavio se i impresionirao sve u svlačionici nevjerovatnim fizičkim izgledom.

Iako je već u 60. godini života, nekadašnji golman Uniteda izgleda toliko mišićavo, da su pojedini komentarisali da djeluje kako je "zamrznuo" svoj izgled od dana tokom karijere.

U svlačionici je impresionirao i bivše saigrače te legende Manchester Uniteda Garyja Nevillea i Nickyja Butta.
 
Upravo je Neville oduševljeno fotografisao Van der Gouwa i pohvalio njegov izgled objavivši sliku na društvenim mrežama.

"Butt i ja smo otrčali do toaleta i tamo se morali presvući", rekao je Neville i tako nasmijao fanove aludirajući na to da mu je bilo sramotno pokazati svoje tijelo pored mišićavog Van der Gouwa.

Inače, Raimond van der Gouw je trenutno trener golmana u PSV-u. Karijeru je završio 2007. godine u Apeldoornu, a u svojoj zemlji je branio još za Waalwijk, Vitesse i Go Ahead Eagles.

Bio je član Manchester Uniteda od 1996. do 2002. godine i osvojio je dvije titule prvaka Engleske, Ligu prvaka, FA Cup i Community Shield. Bio je član i West Hama.