UŽAS

Trenutno najveći rivali u UFC-u, Colby Covington i Jorge Masvidal, nedavno su odmjerili snage u oktagonu, a na kraju je Covington ipak pobijedio i to odlukom sudaca. Masvidal i Covington nekada su bili dobri prijatelji, ali s vremenom su postali veliki rivali i praktički se mrze.

Mržnju ne čuvaju samo za kavez, već je ispoljavaju i izvan borilišta, pa su tako uvrede pljuštale i prije i nakon borbe. Covington je tu pretjerao i često je spominjao i Jorgeovu obitelj. Nažalost sve je kulminiralo na ulici u Miamiju jer su se veliki rivali susreli ispred jednog restorana i došlo je do brutalne tučnjave.

Masvidal je nakon meča rekao da nisu još završili i da će ga kad-tad naći na ulici. Na kraju ga je i našao. Masvidal je napao Covingtona i prema izjavama svjedoka nanio mu je dosta štete.

Masvidal napao Covingtona

"Čovjek ga je udario tri ili četiri puta u lice. Začudilo me kako nije nokautiran od udaraca", rekao je svjedok događaja za lokalnu televiziju Miamija.

Covington je kasnije govorio policiji kako je zadobio nekoliko udaraca. Navodno je ostao bez zuba, a policiju je on osobno zvao nekoliko minuta nakon napada. U izvještaju policije spominje se kako je Masvidal inicirao sukob, a navodi se kako je Covington bio žrtva i da je Masvidal bio u društvu još tri ili četiri osobe tijekom napada.

Protiv Masvidala je pokrenut postupak i čeka ga optužnica za napad i nanošenje teških ozljeda, a navodi se i kako je Jorge tokom napada vikao: "Rekao sam ti da ne spominješ moju djecu".