NEOBIČAN STRAH

Bez sumnje su jedan od najpoznatijih parova na svijetu. Shakira i Piqué započeli su svoju romansu još 2010. godine, u isto vrijeme kada je Španija osvojila Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a čak se i nogometaš pojavio u videospotu njene pjesme "Waka waka". Ipak, nakon više od deset godina veze i dvoje zajedničke djece, par se još nije vjenčao.

Njih dvoje žive zajedno u Barceloni i imaju dvoje djece, Milana i Sašu. Uprkos tome što su proveli desetljeće zajedno i žive kao pravi par, Piqué i Shakira se još nisu vjenčali i neće, bar ako je suditi prema riječima atraktivne Kolumbijke.

Shakira je u intervjuu na podcastu "Planet Weird" otkrila razlog zašto se nisu još vjenčalii, istakavši da ne želi da je Piqué vidi kao svoju ženu i da želi održati čaroliju tako što će biti "njegova djevojka".

"Plaši me ideja o braku. To je kao ono zabranjeno voće, radije ga držim pažljivim i mislim da je sve moguće u zavisnosti o njegovom ponašanju", objasnila je popularna pjevačica.

Već ranije, više puta su putem medija objašnjavali kako nisu "tradicionalni par" i zbog toga je teško vjerovati da će se uskoro vjenčati.