Jordan Pickford

Golman engleske reprezentacije Jordan Pickford našao se u središtu policijske istrage nakon masovne tučnjave u kafiću u kojoj su sudjelovali njegovi prijatelji.

Prema navodima britanskog tabloida Suna, čuvara mreže Evertona vrijeđali su rekavši mu da ima kratke ruke, poput Tyrannosaurusa rexa.

Jednom sudioniku slomljen je nos, a drugome razbijen telefon. Kada je policija stigla na mjesto događaja, Pickford i njegovo društvo već su otišli, s time da ništa ne dokazuje da je 27-godišnji golman ikoga udario.

“Čuo sam samo ‘male ruke’ i to je to. Tada je krenulo, dogodilo se čim su ušli. Nisu imali vremena ni popiti piće”, rekao je svjedok.

Pickford, navodno, uopće nije povrijeđen. “Izašao je čim je počelo. Njegovo je društvo otišlo prije no što je stigla policija”, prepričao je. The Sun podsjeća kako je do sukoba došlo nekoliko dana nakon što je navijač Newcastlea bio prerušen u T-Rexa kako bi provocirao Pickforda, koji je ranije igrao za Sunderland, iako se vratar navodno osmjehnuo kostimu.

Everton odbio komentirati situaciju

Glasnogovornik policije potvrdio je kako nitko nije uhićen: “Prijavljena je tučnjava. Istraga je u tijeku. Mole se svi koji imaju informacije neka ih jave policiji.” Everton je odbio komentirati situaciju.

Autor: Index.hr