SPREMNA ZA BORBE

Kraljica MMA organizacije ONE FC u atom kategoriji Angela Lee izgleda spremna za skori povratak u kavez kako se približavamo 2022. godini.

Lee (10-2-0) se nije borila u MMA takmičenjima otkako je pobijedila u meču održanom u oktobru 2019. godine. Nakon tog trijumfa, Lee je napravila pauzu od sporta jer je postala majka. Naime, 16. aprila 2021. godine Angela je rodila prelijepu kćerkicu Ava Marie Pucci. Ova 25-godišnjakinja od tada uživa u majčinstvu što je često objavljivala i na društvenim mrežama. Međutim, čini se kako će se popularna Nezaustavljiva ponovo početi boriti.

Ranije ove sedmice, Lee je na svom Instagramu podijelila objavu svog tima Evolve MMA najavljujuću povratak u kavez 2022. godine.

"ONE ženski svjetski prvak u atom kategoriji Angela Lee iz Evolve Fight Teama je ljepotica i zvijer. Apsolutno jedva čekamo da vidimo našu prvakinju koja se vraća u ONE Championship kavez naredne godine", napisali su.

Kanađanka, koja ima singapursko, kinesko i korejsko porijeklo, smatra se jednom od najvećih boraca svih vremena u atom kategoriji.