Bokserska trilogija

Sve spremno za treći meč između Brtianca Tysona Furyja i Amerikanca Deontayja Wildera.

Ogromnu prednost u sutrašnjem meču kada je riječ o kilaži imat će Tyson Fury. Naime, "Gypsy King" težio je čak 125,65 kg, dok je Deontay Wilder za 17,69 kg lakši te mu je vaga pokazala 107,95 kg.

Inače, Fury nikada dosadašnjem 31 profesonalnom meču nije težio kao danas.

Britanski bokser prije prve međusobne borbe s Wilderom bio je osjetno lakši nego sada. U prvom meču vagao je 116 kg, a u drugom 123 kg.

Fury je izuzetno motivisan i želi ponovno izdominirati Wildera nakon uvjerljive pobjede u drugom međusobnom meču. Nakon vaganja poručio je:

- Pogledajte u kakvom je stanju. Njegovo srce se trese, a mu*a su se skupila u njemu. Ovdje je čovjek koji će te uništiti. Ja, "Gypsy King". Tyson Fury je ime borilačke igre. Ne mogu dočekati subotu navečer. Uistinu ću ga ozbiljno povrijedi i bit će neprepoznatljiv nakon borbe.

Deontay Wilder ponovno je osjetno lakši od svog protivnika, no "Bronze Bomber" ističe kako ga taj podatak ne zabrinjava.

- Dižem na benču 158 kg i stoga je nebitno koliko će on biti težak. Ja mogu leći na leđa i podići ga. Ja sam sada podmlađen i obnovljen. Iskupljenje je nad nama i jedva čekam pokazati svijetu što mogu. Svijet će ponovno upoznati Deontayja Wildera - rekao je Wilder također nakon odrađenog vaganja.

Borba dvojice teškaša za WBC-ov pojas teške kategorije održat će se u ranim nedjeljnim satima po našem vremenu. T-Mobile Arena u Las Vegasu ugostit će priredbu.


Faktor