POSLAO PORUKU RIBOLOVCIMA

UFC-ova zvijezda Conor McGregor na društvenim mrežama objavio je zanimljiv video na kojem je prikazano kako je ulovio morskog psa u blizini svoje kuće u Miamiju, s kojim se i fotografisao, prije nego što ga je golim rukama bacio u more.

Irac je na Twitteru objavio dvije fotografije na kojima pozira s morskim psom uz opis: "Ulovio sam morskog psa u mom vrtu u Miamiju."

McGregor je zatim podijelio video zapis na kojem se vidi kako baca morskog psa nazad u okean, te je tom prilikom uputio poruku ribolovcima:

"Vraćam te, moje malo okeansko stvorenje. Zaštitite okean. Lovite ribu odgovorno."

Iako je poruka bila lijepa, neki korisnici društvenih mreža kritikovali su način na koji je McGregor bacio morskog psa.

Irac se trenutno nalazi na Floridi sa svojom zaručnicom Dee Devlin i troje djece Croiom, Conorom mlađim i Rianom dok se oporavlja od loma noge.

McGregor (33) putuje po Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je u julu izgubio od Dustina Poiriera, a viđen je i u Kaliforniji, New Yorku i Chicagu gdje je bio gost istoimenog bezjbol kluba.

McGregorov povratak u oktagon trebao bi se desiti u proljeće 2022. nakon užasne povrede u julu. Irac je tada slomio lijevu nogu u prvoj rundi svoje trilogijske borbe s Poirierom na UFC 264 priredbi te mu je rečeno kako se ne može vratiti u oktagon do 2022. godine osim ako ne dobije liječničko odobrenje prije 7. januara iduće godine.