DRAMA NAKON BORBE

Irski MMA borac Conor McGregor izgubio je od Dustina Poiriera na UFC-u 264 nakon teške povrede zgloba lijeve noge u prvoj rundi, a vidno razočaran nakon borbe vrijeđao je svog protivnika i poslije otišao korak dalje vrijeđajući njegovu ženu.

Porier je, između ostalog, nakon borbe rekao da je do McGregorove povrede došlo puno ranije, odnosno kada je blokirao jedan Conorov pokušaj udarca.

"Karma nije ku*va, nego ogledalo. Ovaj tip je govorio pogrešne stvari, a ja sam naporno trenirao", rekao je Porier.

Ipak, McGregor mu je s poda odmah odgovorio i krenuo u novi verbalni obračun, a kako je bio nemoćan, počeo je prijetiti Porieru i čak mu vrijeđati ženu.

Jasno, Irac nije mogao sportski podnijeti poraz jer je prije borbe najavio da će "ubiti" Poiriera, a na kraju je upravo on na nosilima napustio dvoranu.

"Ovo nije gotovo. Riješit ćemo ovo izvan oktagona, nije me briga. Tvoja žena mi je u privatnim porukama. Hej, mala, javi se, popričat ćemo. Dobro izgledaš...", govorio je McGregor.

Poirierova supruga Julie nije bila zadivljena takvim ponašanjem McGregora, a kada mu je prišla i pogledala ga, samo mu je pokazala srednji prst te mu jasno poručila šta misli o njemu, njegovim riječima i svemu što je uradio.