ZANIMLJIVA SITUACIJA

Nogometaše MLS tima Toronto FC iznenadila je pojava aligatora na treningu i tu zanimljivu situaciju na koju ni nogometaši nisu ostali nijemi zabilježili su klupski fotografi.

Toronto svoje domaće utakmice igra na Floridi zbog rigoroznih pravila pri ulasku u Kanadu i ograničenih mogućnosti putvanja u pandemiji, a kako je ova američka savezna država prepuna aligatora, jedan takav pojavio se na terenu trening centra ovog kluba.

Pomenuta situacija desila se na treningu uoči utakmice CONCACAF-ove Lige prvaka s meksičkim Cruz Azulom kada je veliki aligator došao na teren. U prvom trenutku njegova pojava izazvala je oduševljenje kod igrača, ali s prvim naglim pokretom i šaljivu paniku.

Nogometaši su mu pokušali prići, ali su u isto vrijeme i na sigurnoj udaljenosti, a o svemu je govorio i trener ovog kluba Chris Armas.

"Bio je to veliki aligator. To je neustrašiva i agresivna vrsta, možda je to na Floridi normalna pojava, ali nama je to bio odličan početak treninga jer su ga igrači mogli vidjeti iz blizine", rekao je Armas.