MOGUĆ POVRATAK

Ni nakon subotnjeg obraćanja Dane Whitea ne možemo sa sigurnošću reći hoće li se ili ne Khabib Nurmagomedov vratiti u octagon za još barem jednu borbu.

Sada izgleda da neporaženi Dagestanac ozbiljno razmišlja o povratku u kavez, ali dosta će toga ovisiti i o događanjima na UFC 257 priredbi.

Predsjednik UFC-a i Khabib još su se u petak sastali u Abu Dhabiju, a u subotu je tokom emitovanja UFC-a on ABC 1 priredbe White najavio da bi spektakularan nastup jednog od četiri borca na eventu koji se održava 23. januara mogao natjerati Nurmagomedova na povratak u kavez.

Kako piše Fightsite, Khabib navodno želi vidjeti nešto spektakularno, a potencijalnog protivnika mogao bi dobiti iz borbe Conora McGregora i Dustina Poiriera, ali i one u kojoj ćemo gledati Dana Hookera i Michaela Chandlera. Još jedan kandidat je i Charles Oliveira čiji je nastup protiv Tonyja Fergusona izgleda impresionirao Nurmagomedova.

- On smatra da je postigao sve što je htio postići - započeo je White, pa se prebacio na detalje s dugoiščekivanog sastanka:

- Mislio je da je Charles Oliveira izgledao dobro protiv Tonyja Fergusona. A iduće subote imamo borbu McGregora i Poiriera, te Chandlera i Hookera. Rekao je da će to gledati, ali i da nikad ne bi zadržavao kategoriju - dodao je Dana pa citirao navodnu Khabibovu izjavu:

- Neka učine nešto spektakularno, pokažite mi nešto spektakularno i natjerajte me da se poželim vratiti.

White je izgledao dosta optimistično, a bez obzira na Khabibovu odluku na ovaj je način napravio jednu fantastičnu najavu i reklamu za UFC 257 koji će sada definitivno biti još zanimljiviji, kako fanovima, tako i borcima.

Izvor: Faktor