NAPOZNATI FAN

Kako piše američki portal TMZ Mike Tyson mogao je završiti u novoj borbi ubrzo nakon što je okončao egzibicioni meč protiv Roya Jonesa Jr.

Naime, dok je legendarni teškaš i bivši svjetski prvak napuštao Staples Centera, ispred dvorane ga je dočekao manji broj fanova. Većina je željela autogram, no jedan od muškaraca počeo je vikati prema legendarnom bokseru.

- Pitao je zašto mu ne dopušta da se bori s njim - navodi se u tekstu TMZ-a čiji izvori javljaju da je Mike u šali rekao da to "vjerojatno ne bi završilo dobro za njega".

Navodno je potom nepoznati muškarac zamahnuo prema Tysonu i "počeo posezati prema pojasu, kao da pokušava izvući oružje", ali Mikeov tim uskočio je odmah prije nego što se izbio veći incident.

Osoba koja je u noći sa subote na nedjelju pokušala napasti 54-godišnjeg boksera uspjela je pobjeći, a ljudi iz Tysonovog tima identifikovali su ga kao čovjeka koji je i ranije pokušavao izazvati probleme.

TMZ je provjerio situaciju i s policijom te dobio potvrdu da je te večeri stigao poziv o napadu koji je uključivao Tysona, ali kada su stigli na mjesto događaja, više nisu nikog zatekli pa samim time prijava nije ni napravljena.

Izvor: TMZ