ZALUDIO FANOVE

Cristiano Ronaldo poznat je kao jedna od najpopularnijih osoba na Instagramu, a danas je porušio sve rekorde ove društvene mreže, ali i svih ostalih.

Portugalski as odlučio je ostaviti komentar na objavu Kyliana Mbappea o prelasku u Real Madrid, a to je očito oduševilo fanove.

"Sada je moj red da gledam tebe. Uzbuđen sam da vidim kako ćeš zasijati na Bernabeuu", napisao je Ronaldo, a njegov komentar je za dva dana skupio potpuno nestvarnih 3,7 miliona oznaka "sviđa mi se".

Ranije je najlajkovaniji komentar na Instagramu bio onaj korisnika pod nazivom "fiven9nekid" na objavi Reeda Harringtona, koji sada ima nekoliko hiljada lajkova manje od Ronaldovog komentara.

Podsjećamo, Mbappe je u ponedjeljak potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom, u koji je stigao kao slobodan nogometaš nakon isteka ugovora s Paris Saint Germainom.

Kao bonus za potpis će Mbappe inkasirati 100 miliona eura, dok bi godišnje trebao zarađivati 15 miliona eura. Le Parisien je objavio da će nositi dres s brojem devet na leđima, a od naredne sezone bi trebao preuzeti desetku nakon što se oprosti Luka Modrić.

Ronaldo je dres Real Madrida nosio od 2009. do 2018. godine i u ovom klubu je stekao svjetsku slavu, a danas je član saudijskog Al-Nassra.