Nijemci objavili

Luka Modrić ima još stotinjak dana ugovora s Real Madridom.

Nešto više od tri mjeseca ostala su do završetka aktualnog ugovora između Luke Modrića i Real Madrida.

Kapetan hrvatske reprezentacije i desetka Kraljevskog kluba 9. rujna će proslaviti 38. rođendan i u Realu su još uvijek nedovoljno odlučni glede produljenja suradnje.

Kako su pisali španjolski mediji, najveći kamen spoticanja u cijeloj priči zapravo je hrvatska reprezentacija, odnosno Modrićeva želja da i dalje igra za Vatrene.

Real bi rado da on prestane igrati za reprezentaciju jer bi u tom slučaju imao dragocjena dva tjedna odmora svaki put kada bi bile pauze u klupskom nogometu zbog reprezentativnih utakmica, a u Lukinoj dobi to je iznimno važno.

No, zasad je status quo. Nećka se on, nećka se Real.

Međutim, iz Njemačke stižu informacije kako bi se cijela situacija mogla rasplesti, i to vrlo skoro. Sky Sport je objavio da su započeli pregovori između Reala i Modrića glede novog jednogodišnjeg ugovora.

Zov petrodolara

Isto tako, navode da postoji snažan interes klubova iz Katra i Saudijske Arabije, ne precizirajući o kojim se klubovima radi.

Nijemci tvrde da bi sve trebalo biti razriješeno tijekom iduća dva do četiri tjedna. Tada će se znati gdje Modrić nastavlja karijeru, a vjerujemo i da će onda nestati upitnik oko njegova (ne)igranja za reprezentaciju u nadolazećem razdoblju.