BESPOTREBAN POTEZ

Jurgen Klopp i igrači Liverpoola slavili su nedavno veliku pobjedu 7:0 protiv Manchester Uniteda, ali pred sam kraj utakmice dogodio se i trenutak u kojem je njemački trener izgubio živce.

Naime, jedan domaći navijač je utrčao na teren kako bi zagrlio igrače koji slave sedmi pogodak kojeg je u 88. minuti postigao Roberto Firmino.

Pritom se okliznuo i uletio u noge lijevom beku Andyju Robertsonu koji je napravio bolnu grimasu, ali je završio utakmicu.

Kamere su u jednom trenutku uhvatile bijesnu reakciju Kloppa koji je galamio na navijača dok su ga redari izvodili s terena.

Na društvenim mrežama se sada pojavila i nova snimka na kojoj se jasno vidi cijela situacija koju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, bila je to rekordna pobjeda Liverpoola u derbijima s velikim rivalima, a dosad najuvjerljivija bila je ona iz 1985. kad je Liverpool slavio 7:1.

United je nakon ovog poraza ostao na trećem mjestu Premiershipa s 49 osvojenih bodova, dok je Liverpool na petoj poziciji sa sedam bodova manje od velikog rivala.