THE BEASTS

Karim Benzema objavio je sva svoja ostvarenja na društvenim mrežama kao svoj argument zašto je trebao dobtiti nagradu.

Čudesni Argentinac Lionel Messi postao je najbolji igrač godine po izboru FIFA-e ispred Kyliana Mbappea i Karima Benzeme, odnosno Luke Modrića, ali to izgleda nije najbolje sjelo francuskom napadaču.

Benzema je osvojio prestižnu Zlatnu loptu i vjerojatno je očekivao kako će uzeti i ovaj kipić, međutim Messi je završio ispred njega u glasanju. Francuski nogometaš odgovorio je niz storyja na Instagramu kojima je podsjetio svoje fanove na sve što je napravio u razdoblju koje se gleda pri izboru.

Uz niz individualnih priznanja, Zlatne lopte, titule za najboljeg nogometaša Europe, najkorisnijeg igrača Lige prvaka, najboljeg igrača La Lige, između ostalih, naveo je i uspjehe svoje momčadi odnosno reprezentacije. Tu je naveo titulu u Ligi nacija, Ligi prvaka, La Ligi, Svjetskom klupskom prvenstvu, a uz sve to zabio je 63 komada i 21 namjestio.

Nije propustio spomenuti i suigrača Viniciusa Juniora, a uz zajedničku fotografiju parafrazirao je naziv FIFA-ine nagrade i umjesto The Best napisao "The Beasts" (zvijeri).