SVE U 90 MINUTA

Stručni komentator utakmice Liverpoola i Real Madrida bio je legendarni nogometaš Redsa Jamie Carragher, a na internetu je objavljen snimak svih njegovih reakcija na sedam pogodaka koji su postignuti na Anfieldu, odnosno na najbolji način je prikazan emotivni rolerkoster jednog nogometnog meča.

Od početne euforije i velikog slavlja zbog golova koje je postigao Liverpool, odnosno Nunez i Salah, Carragher je završio utučen i u potpunosti tužan i razočaran zbog velikog Realovog preokreta.

I dok je na prva dva gola Kraljevskog kluba burno reagovao, u drugom poluvremenu je bio u potpunosti miran i samo je s razočarenjem gledao ono što se dešava igračima njegovog bivšeg kluba na terenu. Nakon petog gola, onog koji je postigao Karim Benzema, samo je spustio pogled.

Carragher je prošao put od slavlja do bijesa i tuge, a kako je to tačno izgledalo i kako izgleda najbolji primjer emotivnog rolerkostera, pogledajte u videosnimku.

Podsjećamo, Real je slavio rezultatom 5:2 i ostvario veliku prednost pred uzvratni meč u Madridu, a sinoćnji poraz Liverpoola je i najteži u historiji Lige prvaka za Redse, s obzirom na to da su prvi put primili pet pogodaka.