SVE SE MIJENJA

Konačnog odgovora Luke Modrića na pitanje o nastavku igranja za reprezentaciju Hrvatske i dalje nema, a u međuvremenu su se pojavile ucjene iz njegovog kluba Real Madrida.

Naime, njemački portal One Football prenosi da je Real postavio ultimatum Modriću da se mora oprostiti od reprezentacije ukoliko želi dobiti novi ugovor od madridskog kluba.

Mjesecima se već otežu pregovori oko novog ugovora i čini se da je tema o reprezentaciji ipak sve vrijeme bila ključna jer Modriću nije tako lako reći zbogom Hrvatskoj.

Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Hrvatsku je jedan od rijetkih igrača koji su u veteranskim godinama dobili ponudu od Reala za obnovu ugovora.

Razlog za to je činjenica da je i s 37 godina jedan od najboljih veznih nogometaša svijeta te da mu se ostaje u Madridu gdje je već 11 godina.

Njemački portal podsjeća da ovo nije prvi put da se priča o tome da Real primorava svoje igrače da se odreknu reprezentacije.

Slična stvar se navodno dogodila i s Tonijem Kroosom koji ne igra za Njemačku od 2021. godine.

Podsjetimo, Modrić će morati ubrzo donijeti konačnu odluku jer Hrvatsku predstojećeg ljeta očekuje završnica Lige nacija.