Novogodišnji poklon navijačima

Kroz historiju se pokazalo da ono što Real Madrid želi - to i dobije - tako da kada se pojavila informacija da su zainteresovani da dovedu reprezentativca Engleske Judea Bellinghama, drastično su pale šanse Manchester Cityja i Liverpoola koji su do tada važili za favorite za potpis talentovanog fudbalera.

Predsjednik Kraljeva Florentino Perez odlučio je da obraduje svoje navijače u 2023. godini pošto je naredio da se sva pažnja usmjeri na zvijezdu Dortmunda i ne pita koliko košta...

Madridski list "As" prenosi da bi Bellingham mogao da postane najskuplji fudbaler u historiji Real Madrida i tako nadmaši Edena Hazarda koji je rekorder sa 115 miliona eura.

Nezvanično, Real Madrid polako "steže obruč" oko mladog Engleza i dogovoren je već sastanak sa fudbalerom i njegovim ocem za 6. januar. Na tom sastanku, Real Madrid će predstaviti svoju viziju budućnosti u kojoj vidi Bellinghama vidi kao startera u veznom redu.

Bellingham je već izrazio želju da napusti Dortmund ovog ljeta i sada se očekuje još samo da se Real Madrid dogovori oko obeštećenja sa "milionerima", a najvjerovatnije da posao neće biti zaključen ispod 140 miliona eura.