Hrvatski list 24sata na zanimljiv način objavio je "odgovor" selektoru Kanade Johnu Herdmanu (47) nakon što je on poručio da će njegova ekipa sje*ati Hrvatsku u narednom meču na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Herdmana smo razgolitili na naslovnici printanog izdanja 24sata od petka uz naslov "Jezičinu imaš. Imaš li i m**a?". Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama i dospjela do kanadskih i britanskih medija, pa i do samog kampa kanadske, ali i hrvatske reprezentacije", objavili su na svom portalu.

O njihovom potezu, zaista, pišu brojni svjetski mediji, pa je tako Yahoo! Sports napisao da se spomenuti hrvatski list obrušio na selektora Kanade zbog "izjave u trenutku strasti", dok je britanski Mirror napisao kako su ga ovim potezom, odnosno montažom, ismijali.

Nakon svega, oglasio se i štoper Kanade Alistair Johnston (24), koji je rekao da bi utakmica, bez obzira na takvu vrstu najave, svakako bila u centru pažnje.

"Ne smeta nam što se stvorila tabloidna groznica, to je zabavno i daje malo više uzbuđenja u vezi s utakmicom. I nije to samo u Kanadi i Hrvatskoj, nego i u drugom državama", rekao je Johnston.

Meč između Kanade i Hrvatske igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.