DO 4 POSLIJE PONOĆI

Najskuplji nogometaš Atletico Madrida u klupskoj historiji Joao Felix razbjesnio je navijače kluba nakon što je završio u provodu nekoliko sati nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka.

Atletico Madrid je svojim navijačima priredio najneugodnije moguće iskustvo. Jorgandžije su, u grupi u kojoj su bile apsolutni favorit, već kolo prije kraja ostale bez šansi da se plasiraju dalje, dok su u nokaut fazu Lige prvaka prošli Club Brugge i Porto.

Felix u posljednje vrijeme gotovo i da ne igra i svima je jasno da nije opravdao ništa uloženog novca od 130 miliona eura koliko ga je Atletico platio Benfici.

Međutim, ispadanje iz Lige prvaka nije ga spriječilo da se ludo provede nekoliko sati nakon utakmice i to su mu zamjerili navijači kluba.

Španski mediji, konkretno ugledni AS, odmah su prenijeli informaciju i snimak Felixa, koji je s djevojkom i prijateljima izašao i partijao uz nargilu, alkohol i kuglanje.

Također, u Atletico Madridu nisu zadovoljni postupkom svog rekordnog pojačanja i vjerovatno ga čekaju određene sankcije. Felix je s djevojkom i prijateljima ostao u provodu do četiri sata poslije ponoći.