Dam samo da prodam

Mariano Diaz može otići bez odštete, iako ima još godinu dana ugovora, ali radije će sjediti na klupi Real Madrida.

Nogometaši Real Madrida obavili su sve važnije poslove koje su mislili ovog ljeta, a sad se pokušavaju riješiti viškova. Tri imena imaju neizvjesnu budućnost, odnosno nemaju je u Madridu, a to su Marco Asensio, Alvaro Odriozola i već pomalo zaboravljeni Mariano Diaz.

Ovaj potonji je najbizarniji slučaj, jer dok bi se za uvodnu dvojicu još i moglo naći mjesta na kapaljku u slučaju veće krize s ozljedama, Diaz je potpuno nepotreban. Ancelotti ga je obavijestio kako na njega ne računa jer bi u slučaju ozljede Karima Benzeme, njegovo mjesto radije popunio Edenom Hazardom.

Ne da se iz kluba

Diaz je proizvod kluba, a sjajnim igrama u Lyonu uspio se vratiti u matični klub prije nekoliko gidna. Perez mu je svojedobno dao ugovor na četiri godine težak 4.5 milijuna eura godišnje, a sad ga se ne može riješiti. Odbio je lani posudbu u Benficu, ove godine u Rayo Vallecano, a kako ga ne može posuditi, Perez bi ga pustio da ode bez odštete, iako ima još godinu dana ugovora.

Ali, on ne želi ni čuti. Svjestan je kako će bilo gdje drugo teško dobiti spomenuti ugovor i spreman je godinu dana sjediti na klupi ili tribinama bez jedne odigrane minute.