SVE JE UPITNO

Unatoč najavama katalonskih medija da je Barca sve probleme oko registracije novih igrača riješila prodajom dodatnih dionica sestrinskih tvrtki, čini se da još uvijek postoje određene nedoumice...

Barcelona još uvijek nije riješila problem oko registracije pojačanja, a paralelno pokušava dovesti još dva nova igrača.

Cadena Cope javlja da je realizacija transfera Marcosa Alonsa (Chelsea) i Bernarda Silve (Manchester City) paralizirana sve dok se ne riješe spomenute registracije.

U isto vrijeme Barcelona se uporno pokušava riješiti nekih igrača kako bi ispeglala bilancu i otvorila prostor za registraciju pojačanja.

Barca prodaje De Jonga i Aubameyanga

Sky News tvrdi da je Chelsea voljan dovesti i Frenkieja de Jonga i Pierre-Emericka Aubameyanga ako Barcelona pusti obojicu igrača. Naravno, ako oni uopće žele napustiti Camp Nou, što je upitno.

Chelsea je navodno spreman nadmašiti Manchester Unitedovu ponudu od 85 milijuna eura za De Jonga.

Chelsea navodno pregovara s Barcelonom i oko Aubameyanga.

Daily Mail tvrdi da Thomas Tuchel žarko želi Barcina napadača kojemu je bio trener svojedobnu u Borussiji Dortmund. Razgovori između Chelseaja i Barcelone nastavit će se u sljedećih 48 sati.

Posebne klauzule za Christensea i Kessieja

U isto vrijeme ESPN je objavio da bi Andreas Christensen i Franck Kessie mogli besplatno napustiti Barcelonu ako katalonska momčad zbog financijskih problema ne registrira oba igrača prije subotnje utakmice protiv Rayo Vallecana u La Ligi.

Christensen i Kessie navodno imaju klauzulu u svojim ugovorima koja im daje slobodne ruke ako ne budu registrirani do početka španjolskog prvenstva.

Katalonci u teškoj drami
Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Kounde, Sergi Roberto i Ousmane Dembele pet su igrača koje Barcelona također još nije uspjela prijaviti.

Unatoč najavama katalonskih medija da je Barca sve probleme riješila prodajom dodatnih dionica sestrinskih tvrtki, čini se da određeni nedoumice još uvijek postoje. Katalonci su u dramatičnom cajtnotu.