Afere u kojima bruji Italija

Legendarni italijanski nogometaš Francesco Totti i poznata voditeljka Ilary Blasi zvanično su objavili da je njihov brak "pukao" poslije 17 godina i da se razvode.

Neponovljivi "princ Rima" i njegova supruga oglasili su se i sve razjasnili nakon višemjesečnog nagađanja, a sada mediji u Italiji otkrivaju i zbog čega je možda došlo do njihovog razvoda.

Totti se u ponedjeljak uvečer oglasio i pokušao da čitavu priču što je moguće više skloni od medije, ne želeći da detaljnije objašnjava razloge razvoda.

"Pokušao sam da prevaziđem krizu u braku, ali shvatam da se razvod nije mogao izbjeći. Nastavit ću da budem blizak sa Ilari i da podižemo našu djecu. Razlozi našeg razdvajanja će ostati strogo privatna stvar", bila je Tottijeva poruka.

Legendarni igrač Rome, međutim, nikako nije mogao da bude zaobiđen od strane italijanskih tabloida. Tamošnji list Chi navodi da je Totti već neko vrijeme u vezi sa atraktivnom Noemi Bochi, koju je upoznao igrajući padel (sport sličan tenisu).

Oni su čak i pokazivali svoje zajedničke fotografije, a Chi piše da su problemi u Tottijevom braku počeli kada je u telefonu svoje žene našao određene kompromitujuće poruke. Kružile su glasine da je Ilary navodno posjećivala i jednog mladića tokom svojih putovanja u Milano zbog vođenja TV emisije.