BOMBA U NAJAVI

Gotovo siguran odlazak Roberta Lewandowskog u Barcelonu znak je za Bayern da mu je potreban novi napadač. Prema pisanju Asa, to bi mogao biti Cristiano Ronaldo, koji je, navodi se, prelomio odluku i spreman je napustiti Manchester United.

“Ako bi odlazak Lewandowskog bio jedan od najvećih transfera ovog ljeta, bomba, ništa manje ne bi bio ni dolazak Ronalda u njemačke prvake. Njegovi zastupnici već su upoznati s tom idejom i na nju pozitivno gledaju. Ipak, Ronaldo ima više ponuda”, navodi se.

Tvrdi se i da bi Bayern mogao biti dobro odredište po pitanju Ronaldovih ambicija. Borba za naslov u njemačkoj Bundesligi se podrazumijeva, ali Bayern je i klub s kojim bi mogao napasti novi trofej u Ligi prvaka.

Uspije li privući Ronalda k sebi, Bayern će postati kralj prijelaznog roka, dodaje se. Uz već potvrđeni dolazak Sadija Manea, njemački prvaci imali bi napadački par iz snova.

“Ove dvije zvijezde pridružile bi se Mülleru, Saneu, Comanu, Gnabryju… i formirale za mnoge najjači napad na svijetu”, zaključuje se.