I DALJE NEMA OPROSTA

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je novu sjajnu partiju i donio je pobjedu svojoj selekciji protiv Francuske, a nakon susreta porazgovarao je s nesuđenim saigračem u Realu Kylianom Mbappeom.

Mbappe je imao dogovor s Realom, ali je na kraju odlučio prihvatiti nevjerovatnu ponudu Paris Saint Germaina i ostati u redovima prvaka Francuske. To je razljutilo sve u Madridu.

Jedan od onih koji mu nisu oprostili to što je pogazio dogovor s Realom je i poznati španski novinar Josep Pedrerol koji je u programu uživo poručio kako je razočaran potezom Luke Modrića.

Naime, hrvatski reprezentativac je prišao Mbappeu i tražio mu dres. S tim se nije mogao pomiriti španski novinar.

"Da li je istina to što mi govorite? Modrić je tražio dres Mbappeu? Šta? Kako možeš tražiti od Mbappea dres? To je čovjek koji je izdao Real. Modrić je Madridista, a Mbappe je ismijavao Madridiste i on mu traži dres. To je šala, zar ne?", poručio je razočarani Pedrerol.

Pedrerol se tu nije zaustavio. Naglasio je kako se Mbappe smijao i Modriću jer je Madridista. Poručio je da je gest hrvatskog veziste užasan.

"Modrić traži dres od čovjeka koji je izdao Real sedam dana prije nego što je trebao doći. Iskreno, u šoku sam. Nisam ništa znao o ovome", dodao je Španac.