ODGOVORIO KRITIČARIMA

Toni Kroos je žustro reagirao na pitanje novinara nakon što je osvojio petu Ligu prvaka u karijeri

Pobjedom protiv Liverpoola (1:0) u finalu Lige prvaka, nogometaš Real Madrida Toni Kroos stigao je do petog naslova prvaka Europe u karijeri. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka stao je pred kamere njemačke televizije i potpuno izgubio živce zbog jednog pitanja.

"Jeste li bili iznenađeni time što je Liverpool dominirao cijelu utakmicu", upitao je Kroosa njemački novinar, a ovaj se samo nasmijao i oštro mu poručio:

"Imao si 90 minuta da smisliš dva pitanja i ti si uspio smisliti dva ovako u**ana pitanja. Dva negativna pitanja, vidi se da si njemački novinar. Nema dileme oko toga", žestoko je odgovorio Kroos i iznenadio svekoliku nogometnu javnost koja ga nije navikla vidjeti u takvom izdanju.

Objasnio zašto je prekinuo intervju s novinarom

Nekoliko dana kasnije Kroos je prekinuo šutnju i u podcastu, kojeg vodi sa svojim bratom Felixom, i objasnio zašto je tako žustro reagirao.

"Bio sam ljut na njega. Naravno da smo morali proći kroz dvije, tri faze pritiska Liverpoola, ali to je posve normalno", kazao je Kroos pa nastavio:

"Što očekuješ? Da dominiramo protiv Liverpoola 90 minuta, pa to je momčad svjetske klase. Trebali smo pobijediti i to smo uspjeli.

Ja ću prvi reći da je utakmica bila izjednačena, da je Liverpool imao više šansi, ali mi smo pobijedili. Umjesto toga čujem da smo nezasluženo pobijedili. Boli me k**ac, mi smo pobjedili", zaključio je.