ODIGRANA POLUFINALA

U finalu Evropa lige igrat će Eintracht Frankfurt i Glasgow Rangers. U večerašnjim uzvratnim susretima Eintracht i West Ham odigrali su 1:0, a Glasgow Rangers i RB Leipzig 3:1. Time će njemačka i škotska ekipa odlučivati o prvaku, i to 18. maja na Ramon Sanchez-Pizjuanu, stadionu Seville.

Eintracht je u prvoj utakmici kao gost s 2:1 slavio protiv West Hama, a Leipzig je na gostovanje u Glasgow kod Rangersa odnio prednost 1:0.

Rangersi su poveli u 19. minuti preko Taverniera. Pet minuta kasnije Škoti su već imali 2:0 i tako potpuno preokrenuli situaciju. U 24. minuti zabio je Kamara.

Leipzig se u utakmicu vratio u 71. minuti, kada je gol zabio Nkunku.

Deset minuta kasnije neugodni Kent ubacio je s lijeve strane, golman RB-a Gulascsi loše reagirao, a Gvardiol spretno loptu izbio s crte. Međutim, time je samo za trenutak odgodio gol jer je Lundstram zakucao loptu u nebranjenu mrežu za 3:1 i finale Evropa lige.

Eintracht je od 19. minute igrao s igračem više nakon što je Cresswell dobio crveni karton. Veliki korak ka finalu Evropa lige njemački prvoligaš napravio je u 26. minuti kada je zabio Borre, kasnije će se ispostaviti pobjednički pogodak.