DANSKI VEZNJAK

Christian Eriksen proživljava sezonu iz snova. Takvom bi se mogla nazvati svaka nakon što je prošlo ljeto jedva preživio zatajenje srca na utakmici Europskog prvenstva, ali danski veznjak igra kao da je na vrhuncu karijere u posljednjih mjesec dana. Postigao je golove Nizozemskoj, Srbiji i Chelseaju.

Engleski mediji tvrde da je zbog toga meta dva velikana. Jedan od njih je Tottenham. Danac je već igrao u londonskom klubu. U šest i pol sezona imao je 305 nastupa za Pijetlove prije nego li je prodan u Inter za 27 miliona eura u januaru 2020. godine.

Drugi je klub koji ga želi, navodi Daily Mail, Manchester United. Crveni đavoli će na ljeto krenuti u još jednu rekonstrukciju ekipe. Očekuje se odlazak nekoliko igrača među koje spada i Paul Pogba te će im trebati pojačanja u sredini terena.

Tridesetogodišnjem Eriksenu na ljeto ističe ugovor te će postati slobodan igrač. Engleski mediji navode kako je Tottenham favorit u ovom duelu. Osim što je riječ o poznatoj sredini za Danca, prednost je i što je tamo trenutno trener Antonio Conte, Italijan koji ga je htio i doveo u Inter.

Autor: Index.hr