POTPUNO OPUŠTENI

Paris Saint-Germain je nestao u posljednjih pola sata sinoćnje revanš utakmice osmine finala Lige prvaka s Realom, a to se posebno odnosi na skupocjene napadače koji su dozvolili gostima da bez ikakvog pritiska napreduju ka golu Parižana.

Tome u prilog ide i interesantan kadar iz 51. minute u trenucima dok hrvatski veznjak Luka Modrič ima loptu iskosa na lijevoj strani, dok su sva trojica napadača (Kylian Mbappe, Neymar i Lionel Messi) na desnoj strani terena.

Time je u potpunosti narušena zamišljena formacija trenera Mauricija Pochettina, a korisnici društvenih mreža je ismijavaju pa su je neki nazvali "4-3-briga me".

Sve se ovo dešavalo u trenucima dok je PSG vodio na Santiago Bernabeuu rezultatom 1:0 i tako u ukupnom skoru imao prednost od čak dva gola razlike.

Međutim, ovakvim opuštenim ponašanjem dozvolili su energičnijem Realu da se vrati u život pa je Karim Benzema donio veliki preokret i prolaz Realu ukupnim rezultatom 3:2.

Nakon utakmice su igrači upirali prste jedni u druge, a španska Marca navodi da su se pojedinci i potukli u svlačionici.

U međuvremenu došla je i informacija da je gazde PSG-a Nassera Al-Khelaifija navodno napao sudije nakon utakmice.