LUTAO STADIONOM

Predsjednika Paris Saint-Germaina Nassera al-Khelaifija (48) obuzelo je totalno ludilo nakon što je njegov klub ispao iz Lige prvaka u osmini finala nakon sinoćnjeg poraza u revanšu od Reala rezultatom 3:1.


Naime, Al-Khelaifi je sa sportskim direktorom Leonardom bio vrlo agresivan nakon završetka utakmice da su ga čak morali smirivati i njegovi tjelohranitelji, pišu španski mediji.

Tražio je i glavnog sudiju utakmice Dannyja Makkelieja budući da je navodno pokušavao upasti u svlačionicu nizozemskog arbitra.

Međutim, nije ga uspio pronaći pa je upao u kancelariju delegata Real Madrida Megia Davila, a jedan od zaposlenika španskog kluba odlučio je snimiti cijeli incident.
To je dodatno razljutilo Al-Khelaifija, koji mu je navodno izbio mobitel iz ruke, tražio da izbriše snimke i zaprijetio riječima: "Ubit ću te."

Potom su ga odveli njegovi tjelohranitelji i tako spriječili veći incident, a PSG je na kraju poslao osobu koja se u njihovo ime izvinila i sudijama i Real Madridu.

Zbog velikog incidenta pozvana je i policija kako bi uzela izjave, ali nema zvaničnih potvrda iz dva tabora da li se ovo zaista i dogodilo.