Liga prvaka

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige prvaka na fudbalske terene.

Sjajan učinak Liverpoola u Milanu sredinom prošlog mjeseca doneo je Redsima udobno vođstvo od dva gola u odnosu na Inter. Nerazuri će morati da rizikuju na engleskom tlu od samog početka, a to je opasan poligon za takav pristup. Nešto neizvesnija utakmica očekuje se u Minhenu, gdje Bayern dočekuje Salzburg poslije remija 1:1 u Austriji.

Liverpool - Inter (UTORAK, 21.00)

Liverpool je u fantastičnoj formi. Poslije pobjede 2:0 u Milanu nad Interom slavio je u još pet uzastopnih mečeva, dok je osvojio i Liga kup. Posljednji put je kiksirao u prvoj polovini januara, kada je remizirao sa Arsenalom bez golova, a prethodni poraz datira krajem prošle godine, kada je izgubio na terenu Lestera (1:0). S druge strane, Inter je poslije okršaja sa Crvenima upao u krizu i doživeo poraz od Sasuola, odnosno remizirao sa očajnom Đenovom. Ipak, djeluje da se vratio u život visokom pobjedom kod kuće nad Salernitanom (5:0) prethodnog vikenda.

Bayern - Salzburg(UTORAK, 21.00)

Bayern nije uspio da pobjedi za vikend na svom terenu Leverkuzen (1:1) u sklopu Bundeslige, iako je bio daleko bolji rival. Nije se radovao ni u prvom meču eliminacionog dijela Lige šampiona u Salzburgu (1:1), kada se "znojio" i u posljednjem minutu sprečio poraz. Mora da učini više u revanšu i očekuje se veliki pritisak Bavaraca. S druge strane, austrijski šampion ima ogromno vođstvo u domaćem prvenstvu, a za vikend je u ligi porazio Altah (4:0). Dva tima su se sastala međusobno prošle godine u grupnoj fazi Lige prvaka i Bayern je pobjedio oba puta (3:1, 6:2).