ŠTA MU SE DESILO?

Brojni evropski mediji posljednjih dana pišu o Velšaninu Garethu Baleu u kontekstu toga da je od augusta 2021. godine do danas znatno smršao i izgubio prepoznatljivu mišićnu masu u nogama.

U ovoj sezoni Bale je odigrao samo tri meča za Real Madrid, a uspio je postići jedan pogodak i to protiv Levantea, a internetom trenutno kruže njegove fotografije koje pokazuju da više nema snagu i masu u nogama kao ranije.

Iako nije poznat razlog i uzrok ovakve promjene u izgledu Baleovih nogu, brojni evropski mediji uz priložene fotografije pišu o ovoj izuzetno zanimljivoj situaciji, također ne navodeći šta bi mogao biti uzrok ovakve promjene.

Bale je već odavno optisan u ekipi Real Madrida, a koliko mari zbog te činjenice najbolji je pokazatelj da je nedavno zakasnio na klupski trening u 11 sati, o čemu su također pisali svi španski mediji.

"Njegov doprinos Real Madridu u ovoj sezoni je smiješan, ako ne i nepostojeći. Toliko, ili gotovo, koliko i njegova predanost klubu s kojim ima važeći ugovor do kraja ove sezone", pisali su tada.

Bale bi na kraju ove sezone, prema nekim ranijim izvještajima, mogao čak i završiti karijeru i okrenuti se nekim drugim stvarima u životu.