PRIJELAZNI ROK

Real Madrid je osvojio španski Superkup, a na najboljem je putu i prema novom naslovu prvaka. No, Florentino Perez i uprava kluba žele osigurati dominaciju i u godinama koje dolaze. Real je već doveo niz mladih i perspektivnih igrača, a sada radi na tome da se klubu priključe i ponajbolji svjetski napadači. Nije tajna da Perez već neko vrijeme pokušava dovesti Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe), a u zadnje vrijeme se i Erling Haland (Haalnd) spominje u kontekstu dolaska u klub.

Uspije li Perez u svojoj nameri potpisati i Halanda, to bi moglo napraviti pravi potres u klubu. Karim Benzema, jedan od najdugovječnijih napadača Reala i svakako jedna od najvećih zvijezda kluba, koji je za "Kraljeve iz Madrida" odigrao 586 utakmica i zabio 303 gola, uz 153 asistencije, prijeti odlaskom.

Benzema je, piše "El Nacional", voljan ostati u Realu i nema ništa protiv toga da se ekipi priključi Mbape, ali Perezu je navodno već rekao da će, ako Haland dođe u svlačionicu, on otići. Perez sada ima veliku odluku pred sobom, dovesti Halanda ili zadržati Benzemu, prenose SN.