SUSRET U PARIZU

Francuska zvijezda Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) ušla je u posljednju godinu ugovora sa Pariz Sen Žermenom. Navodno ne planira produžiti ugovor sa "Svecima", a prema brojnim medijima njegova želja je da zaigra za Real Madrid.

Kraljevski klub ga je želio dovesti i ljetos, ali je PSG odbio ponudu od 180 miliona eura. Mnogi vjeruju da će Mbape idućeg ljeta kao slobodan igrač stići na Santiago Bernabeu, a zanimljivo da je jučerašnji žrijeb Lige prvaka u osmini finala upravo spojio PSG i Real Madrid.

Međutim, kako će Mbape biti bez ugovora idućeg ljeta, brojni klubovi ga pokušavaju privoliti, ali samo rijetki imaju kapacitet da ga finansiraju. Njega je pokušao "vrbovati" engleski glumac Tom Holand (Holland), koji je poznat po ulozi u "Spajdermenu".

Njih dvojica su se sreli nedavno na dodjeli Zlatne lopte u Parizu, a Holand je otkrio da je pokušao nagovoriti Mbapea da dođe u Totenhem.

- Upoznao sam Mbapea i rekao sam mu da mi je drago zbog toga. Bio je veoma ljubazan i to sam iskoristio da se našalimo. Rekao sam mu da mora doći u Totenhem, a on me je pogledao i počeo se smijati. Rekao je da je to nemoguće, baš nemoguće. Obojica smo se nasmijali, ali vrijedilo je pokušati - rekao je Holand.