U Prizrenu je počeo “Jesenji turnir u malom nogometu“ koji organizira Sportska akademija Prizrena, a u povodu 28. novembra Dana zastave Albanije.

Na turniru učestvuju osam ekipa iz ove opštine, među njima i ekipa  Igalo Rehab Center iz Grnčara. Na sinoćnoj utakmici protiv ekipe Afiona, koju je sudio poznati prizrenski fudbalski sudija Naser Kalanderi, svo vrijeme dominirala je briljantna igra motivisanih i nadarenih igrača Igalo Rehab center koji su pokazali pravo fudbalsko majstorstvo; mladost šarm i ljepotu baratanja fudbalom za što su bili i nagrađivani od strane prisutne publike.

“Bili smo sigirni da ćemo pobjediti današnjeg protivnika, ali ne sa toliko velikom razlikom, 17:1, što me raduje i dodatno motiviše da istrajemo u pravljenju jedne jake i profesionalne bošnjačke ekipe sa igračima iz podgorskog sela Grnčara“, nije krio svoje zadovoljstvo menadžer i istodobno igrač ekipe Edo Bilibani, fizioterapeut i vlasnik poznatog Rehabilitacionog centra iz Prizrena "Igalo Rehab Center“. 

Golgeter utakmice Igalo Rehab Center protiv Afiona bio je Elgin Mustafi sa deset postignutih golova, napadač ekipe Igalo Rehab Center.

"Sportska akademija Prizrena je i ove godine uz pomoć prof. Bedri Qejkua i Hajriza Kollonija orgaizirala jesenji turnir u povodu Dana zastave Albanije. Danas je dominirala ekipa iz Grnčara pobjedom nad ekipom  Afiona rezultatom 17:1 što dokazuje da je pred ovom ekipom velika i sjajna budućnost“, kazao je Naser Kalanderi, predsjednik ove akademije koji je veoma korekto i profesionalno sudio ovu utakmicu koja je nedvosmisleno bila prava poslastica za publiku.