KOMIČNA SITUACIJA

Trener Juventusa Massimiliano Allegri našao se u centru pažnje medija u Italiji nakon meča protiv Torina i izuzetno važne pobjede od 1:0 jer je u drugom poluvremenu udario svog igrača Federica Bernardeschija nogom, nakon čega je ovaj napravio bolnu grimasu.

Pomenuta situacija desila se sredinom drugog poluvremena pri rezultatu 0:0 kada je Allegri tokom jednog auta za njegov tim udario Bernardeschija nogom u zadnjicu, što očigledno nije bilo previše blago pa je krilni napadač Juventusa napravio bolnu grimasu.

Očigledno je da je Allegri svog igrača udario na nezgodno mjesto, što mu vjerovatno nije bila želja, a ova situacija ubrzo je postala popularna na društvenim mrežama. Jasno, trener Stare dame izazvao je puno više šaljivih nego negativnih komentara, a posebno jer je Juventus na kraju ostvario pobjedu.

Trijumf Staroj dami donio je Manuel Locatelli u 86. minuti, čime je ovaj tim upisao treću uzastopnu pobjedu i približio se vodećim ekipama.

Sada je Juventus na osmoj poziciji sa 11 osvojenih bodova, sedam manje od Napolija koji danas igra svoj meč 7. kola u gostima protiv Fiorentine.